menu
menu
logo
Portal de Transparencia
 
Flecha

Corporació Municipal

 
Icono Sección
1
Alcalde i Regidors
2
Resolucions de compatibilitat
3
Personal Eventual
4
Informació de les sessions del òrgans
5
Organigrama, llocs de treball i retribucions
6
Cataleg de tràmits i de serveis
7
Oferta pública d'ocupació
8
Carta de serveis
9
Informació sindical
10
Codi ètic

Corporació Municipal

ALCALDE I REGIDORS

ACTUALITZAT EL 23/07/2019 12:56:36
twitter facebook linkedin googleplus
Alcalde
Foto Alcalde
SALARI BRUT ANUAL
58.990,00€
JOSEP MONRÀS I GALINDO (PSC - CP)
jmonras@molletvalles.cat
Josep Monràs i Galindo va néixer a Mollet del Vallès l'any 1960. Es va llicenciar en psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona i va fer després formació de postgrau en desenvolupament local. Fou escollit alcalde de Mollet del Vallès el 10 de gener de 2004 i reelegit el 16 de juny de 2007, l'11 de juny de 2011 i el 13 de juny del 2015. El 19 de juliol de 2007 va ser nomenat diputat provincial i responsable de l'àrea d'esports de la Diputació de Barcelona. Arran de les últimes eleccions municipals, el maig del 2019, ha estat novament reelegit alcalde en sessió constituent del 15 de juny de 2019. Compagina l'alcaldia amb diverses responsabilitats en el món de l'esport, ja que és president del Consell Esportiu del Vallès Oriental, vicepresident de la Unió de Consells Esportius de Catalunya i membre el Consell Català de l'Esport. És membre de la Comisión de Deportes de la Federación Española de Municipios y Provincias. Forma part de la comissió executiva local del PSC de Mollet i és membre del Consell Nacional del PSC i n’és el delegat nacional d’Esports.
MAIL
Foto
MERCÈ PÉREZ PIEDRAFITA
Regidora (PSC - CP)
Va néixer i viu a Mollet del Vallès. Té estudis de Pedagogia i és treballadora de l'administració local. Vinculada al món del bàsquet i la cultura.
TÌTOLS
sombras
MAIL
Foto
ANA MARÍA DÍAZ ARANDA
Regidora (PSC - CP)
Nascuda a la província de Cadis i viu a Mollet del Vallès. Té estudis de Comerç i Secretariat i ha treballat a una empresa de telecomunicacions. Vinculada al món de la gent gran i el feminisme.
TÌTOLS
sombras
MAIL
Foto
RAÚL BROTO CERVERA
Regidor (PSC - CP)
Va néixer a Barcelona i viu a Mollet del Vallès. És enginyer de Telecomunicacions per la Universitat Politècnica de Catalunya, Màster en Enginyeria Informàtica per la Universitat Oberta de Catalunya. Ha treballat com a programador en una empresa de Barcelona especialitzada en domòtica i smart cities.
TÌTOLS
sombras