Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a l'informació de contacte

Portal de transparència

L'Ajuntament rep el segell Infoparticipa per la qualitat i transparència en la comunicació pública

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha tornat a rebre aquest guardó que entrega la Universitat Autònoma de Barcelona amb una puntuació del 96% per la qualitat i transparència de la seva comunicació pública.

Mollet és un dels 116 ajuntaments, dels 947 que hi ha a Catalunya, que ha estat distingit amb el Segell infoparticipa 2023 en reconeixement a les bones pràctiques i la transparència informativa.

L’Ajuntament de Mollet ha obtingut una puntuació del 96%. El Segell Infoparticipa s’atorga a les administracions que obtenen més indicadors positius en relació amb les bones pràctiques en matèria de transparència i comunicació pública. Ja fa 11 edicions que el consistori molletà obté aquest reconeixement.

Enguany s’han mantingut els 52 indicadors de la passada edició que avaluen aspectes com qui són els representants polítics, com es gestionen els recursos col·lectius, com es gestionen els recursos econòmics, quina informació proporcionen sobre la província i la gestió dels recursos i quines eines ofereixen per a la participació ciutadana.