Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a l'informació de contacte

Portal de transparència

Mollet acull el V Congrés Nacional de Compliance al sector públic

L’Ajuntament de Mollet del Vallès i la World Compliance Association celebren aquest divendres, 10 de novembre, el V Congrés Nacional de Compliance al sector públic.

L’Ajuntament de Mollet del Vallès i la World Compliance Association celebren aquest divendres el V Congrés Nacional de Compliance al sector públic. El congrés adreçat a responsables públics que pretenguin incorporar a les seves organitzacions eines i estratègies de compliance, tindrà lloc divendres, 10 de novembre, a la sala de plens l'Ajuntament de Mollet del Vallès i també es pot seguir en streaming.

En l’edició d’enguany el Congrés se centra en les experiències acumulades en la posada en marxa i perfeccionament de canals ètics, procediments d’investigació i mecanismes de protecció de l'alertat per convertir-se en un element de referència nacional i internacional.

El Congrés s'ha dissenyat per donar resposta a entitats públiques a Espanya i Amèrica als dubtes principals en matèria d'implementació de canals de comunicació i oferir consells segurs i testats sobre la creació del canal, el responsable del sistema d'informació, el procediment de recerca intern, les mesures correctives del sistema i de protecció a l'alertador i les peculiaritats respecte de la seguretat de la informació i la protecció de dades.

La jornada és un entorn on compartir experiències i generar networking per aconseguir administracions públiques més ètiques.

Més informació a https://sectorpublico5.eventocompliance.com/index_v3.php#congreso